Skrivet av: Peter | oktober 10, 2008

Min Fenn Mako6 surfski har anlänt!

Min Fenn Mako6 är äntligen hemma… Har varit i Göteborg hela veckan på en mässa och passade på att hämta min surfski som anlänt hos fraktbolaget. Underbar känsla att packa upp kanoten som var välinslagen i både bubbelplast, kartong och plastfolie.

Tack till dig Oscar Ahlgren för all hjälp med att packa upp och lasta min kanot! Ringde Oscar (som kommer från Halmstad men pluggar i Göteborg) och vi stämde träff på Svenska Mässan.  

Oscar är en mycket välmeriterad surfskipaddlare och livräddare och han gillar när det går ordentligt med vågor!  Jag ser fram emot en tur till Halmstad till våren och vill gärna uppleva riktig downwind surfing. Vi pratade bl.a. om att försöka arrangera några olika surfskitävlingar under 2009. Dels i Halmstad men även i Stockholm

Nu ska det paddlas surfski vill jag lova!


Responses

  1. Coolt!

    Hunnit testa nåt än?

  2. Hej Erik!
    Ja då, jag har just varit ute och paddlat med min nya skida… Efter att ha ställt in fotstöd, trimmat rodret, spännt vajrar osv så var det dags att lägga den i vattnet.
    En Fenn känns väldigt mycket som en Epic tycker jag. Jag är 196 cm lång och hade inga problem med att hitta en bra sittställning. Den känns rätt stadig, inte alls lika rank som en racingkajak (men den känns lika snabb som en racinglåda). I krabb sjö och sidvågor klöv den vågorna utan balansproblem eller avdrift. Kändes kanon helt enkelt!

  3. Testade en Fenn i Sydafrika, väldigt likt Epic tyckte jag (alltså väldigt bra!)

  4. Är du nere ngt på Reimers med surfskin? Det vore roligt att få testa den ngn gång.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: