Skrivet av: Peter | oktober 18, 2008

Matrikel över svenska surfskipaddlare

Jag tänkte upprätta en matrikel över svenska surfskipaddlare och behöver därför din hjälp! Jag är övertygad om att du känner minst 3-4 skiers så snälla, mejla deras namn (och gärna e-postadress och mobilnr) till mig så sammanställer jag en lista som du sedan får i retur. Bra va!
 
Känner du någon som du vet är intresserad av att eventuellt börja paddla surfski så får du gärna ta med dem också, men gör i så fall nån notering om detta så jag kan skilja dem från de övriga.
 
Tror nog att vi kan vara ett 40-tal paddlare, eller finns det fler?


Responses

  1. Hej,

    Jag antar att jag klassas som ”aspirerande surfskipaddlare” då jag ännu aldrig satt mig i en. Jag är dock väldigt nyfiken och lockas av det enkla i konceptet och de slanka, snabba linjerna. Min tidigare paddlingserfarenhet bygger på lite slöpaddling i klubbkajakerna i Lidköpings Kanotklubb för snart 20 år sedan och några turer med kompisarnas havspråmar. Då jag är avgjort bredare över axlarna än över höfterna och mer intresserad av att komma fort fram än av att hålla mig torr tror jag att surfski (är det SÄKERT att det inte är ett ryskt påhitt? 😉 kan passa mig. Det vore intressant att få veta mer om hur jag kan komma i kontakt med sporten. Jag bor ju i Linköping så Nomado kommer att besökas så fort jag får tillfälle.
    MVH
    Richard Jonsson


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: