Skrivet av: Peter | december 12, 2008

Vårläger i Spanien?

Häng med till La Vila Joiosa, strax utanför Alicante och paddla där det är som allra bäst! Här hittar du riktigt skön surfskipaddling i ett av världens bästa vatten.

Den som vill och vågar avslutar veckan med att deltaga i The European Challenge, 25 km paddling på öppet hav! Tävlingen är den 2 maj.

Billiga flygbiljetter hittar du främst hos Norwegian och RyanAir. 

När det gäller boende så kan man antingen bo hos Aqua-Ventura , ett gästgiveri med 8 dubbelrum som drivs av Jonathan Neil (mycket duktig sydafrikansk surfskipaddlare) eller så hyr vi en eller flera lägenheter i närheten av kanotklubben.

Det går att hyra surfskis av den lokala kanotklubben (Fenn Mako6, Fenn Elite och FennXT) för en rimlig peng.

Dawid Mocke, en av världens absolut bästa surfskipaddlare kommer att finnas på plats och köra surfski clinics, så nu har vi chansen att lära oss ”på riktigt”! Kostar 35 Euro per dag, men deltagarantalet är begränsat så det gäller att vara snabb i vändningarna. http://blip.tv/file/1126095

Ett uppskattat totalpris för flyg från Arlanda, transfers, en veckas logi, kanothyra och all mat (vid boende hos Aqua Ventura), dvs frukost, lunch & middag med vin landar på  ca 4500 -5000 kronor.

Intresserad? Kontakta mig snarast på peter_ekstrom@hotmail.com eller genom att anmäla ditt intresse här nedan genom att skriva en kommentar…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: