Skrivet av: Peter | augusti 26, 2009

Dubai Shamaal 2009 – Team Sweden

Dubai Shamaal International Surfski Race 2009 – Team Sweden

Fick just ett mail från Wayne Randall som är President  i DSKC (Dubai Surfski & Kayak Club). Han bekräftade att årets upplaga av Dubai Shamaal blir av och att det korrekta datumet för tävlingen är onsdagen den 2 December.

Arrangörerna håller på och bygger på den nya racesajten och den kommer att vara uppe om någon vecka. Det går alltså ännu inte att anmäla sig till tävlingen, däremot är det klokt att vara tidigt ute. Annars riskerar man att just den sort surfski man vill hyra inte finns tillgänglig. Likadant med boendet, ju senare man anmäler sig, ju svårare att hitta bra/prisvärt boende.

dubai1

Är du intresserad av att åka dit och tävla?

Eller kanske bara åka dit och uppleva Dubai, den sköna värmen och tävlingen som åskådare?

Norwegian har precis släppt superbilliga biljetter till Dubai. Hur länge finns de att tillgå? Hur länge vågar man vänta?

Kolla själv!

 dubai

Hur och var ska man bo då? Det finns flera alternativ så klart… Radisson Blu är ett bra hotell som ligger i Dubai Marina, där tävlingen går. Det finns även en uppsjö av möblerade lägenheter i Dubai Marina att korttidshyra. Har tittat på några olika lägenheter med 8 bäddar som ligger bra i pris.

Om du är intresserad av en annorlunda och minnesvärd upplevelse – häng med till Dubai! Kontakta mig i så fall snarast… Vore kul om vi blev ett stort gäng i år, eller hur!

shamaal_top_r1_c1


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: