Skrivet av: Peter | mars 11, 2010

Paul Rosenquist med på Vildmarksmässan

I morgon, fredagen den 12 mars ska du bege dig till Vildmarksmässan i Älvsjö. Där letar du upp tidningen Outside‘s monter som ligger in i nya hallen, monter AG47:01. Klockan 18:00  kommer nämligen en av Sveriges främsta surfskientusiaster, Paul Rosenquist att hålla ett mycket engagerande och personligt föredrag kallat:

”SURFSKI – NYTT SÄTT ATT PADDLA”.

Paul kommer att berätta om det mesta som rör vår underbara vattensport. Föredraget startar i hur man kommer igång med att paddla surfski till vad som krävs för att klara av de riktigt grymma vågorna i Mauritius. Paul har berättat för mig att han kommer att fokusera på vad som verkligen ”händer” i vågor och dyningar och hur man gör för att paddla DOWNWIND på riktigt!

Paul kommer att visa upp sin extrema Red7 Pro 70 surfski på scenen och förklara hur han riggar den inför ett race! Spännande! Paul har ju som bekant tävlat i svåra förhållande i såväl Mauritius som Dubai Shamaal. Paul hälsar också att han ser fram emot att träffa och diskutera med alla åhörare på mässan och samtidigt sprida lite surfskivärme i vårt kalla, avlånga och frusna land!


Responses

  1. Men det är ju jag som paddlar Pro70-skidan på den bilden! Kul, det är andra gången en bild på mig används för att marknadsföra en kanot åt Paul.

    Hoppas föredraget gick bra, var tyvärr hemma och vabbade idag.

  2. Paul höll ett bra föredrag. Lite färre lyssnare än när Fredrik Sträng berättade om sina klättringsäventyr.

    Hur man rider på vågor är intressant och surfskipaddlingens tjusning. Tycker att Paul fångade den biten bra och det är första gången jag ser någon ge sig på att beskriva tekniken så instruktivt.

    Kanske dags för kurser i surfskipaddling?

  3. Hej, kurser i surfskipaddling är definitivt på gång. Jag har ett ”Surfski Academy” redo för lansering, ska bara lägga ut det på sajten…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: