Skrivet av: Peter | april 30, 2010

Surfski meet på Kajakdagarna, 8-9 maj

Nu är det dags för en ny träff för alla surfskipaddlare! Initiativet denna gång kommer från Leif på Aterra. Ta chansen att träffa likasinnade, provpaddla surfskis och paddlar och var med på årets första surfskitävling!

Spring Surfski Meet, 8-9 Maj på Kajakdagarna

Kajakdagarna och surfskibranschen bjuder in till en träff. Är du nyfiken på vad surfski är eller är du redan en inbiten surfski paddlare?

Kom och provpaddla surfskis från Honcho, Red7, Think och Epic. Dessutom finns det en hel del vingpaddlar att testa. Är du nybörjare så hjälper vi dig med de första paddeltagen.

Program:
  • Vi samlas kl 12 vid Aterras monter.
  • Varför paddla surfski? Leif på Aterra går igenom vad en surfski är och hur den används. Det finns allt från rekreation till fullblodracers, vi går igenom skillnad och likheter på de skis som finns på plats. Tid 12-12.30
  • Provpaddling med instruktioner, för dig som är nybörjare, pågår hela helgen. Vi hjälper dig ut i vattnet i rätt surfski.
  • Christian på Bootshaus och Micke på Kanuk har föreläsning om  att Motionspaddla med vingpaddel kl 12.30 båda dagarna. Ansvariga Bootshaus och Kanuk.
  • Tävling Fjäderholmarna Runt. Lördag kl 15
    Årest första surfskitävling. Du som vill tävla anmäl dig till info@aterra.se.  Vill du tävla men har ingen surfski, kontakta Leif på info@aterra.se.
  • Djurgården runt. Söndag kl 14  De som är redo för en längre tur hänger på ett gäng erfarna surfskipaddlare och ger sig iväg på en runda runt Djurgården. Vi anpassar tempot till de långsammaste.
  • Ansvarig Aterra. Märken på plats: Honcho, Red7, Epic, Think, Ocean Kayaks och ev. Nordic Kayaks och Zedtech.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: